Derde hulp bij

Begeleiding en steun en dat allemaal via je smartphone

Ben je op zoek naar meer structuur en persoonlijke begeleiding, maar heb je geen zin in eindeloze sessies bij een coach of psycholoog? Met de Derde Hulp Bij kit word je op een directe manier gecoacht zodat je snel tot de kern komt. Elke week kan je live je vragen stellen aan de coaches.

Wat zit er in deze koffer? Een hele community.
Ja, dat past er in. Je krijgt toegang tot een online community van cursisten en uiteraard ons als experts waarin je vragen kunt stellen en de verbinding met anderen aan kunt gaan. De praktijk leert dat het goed is voor mensen om te merken dat ze er niet alleen voor staan, en zo brengen we die connectie dichterbij je – maar wel met het gemak van online.

Inhoud van de kit

Een community waarin je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen.

Wekelijkse Q&A-sessies waarin je ons direct om advies kunt vragen.

Inspirerende masterclasses waar elke keer weer een ander thema aanbod komt.

spreken we je
snel?

Heb je interesse in de derde hulp kit? Maar heb je nog vragen? Laat via onderstaand formulier een bericht achter. 

Garantie

Niet geholpen? Geld terug. Natuurlijk is er geen one-size-fits-all oplossing. Maar wij hebben met zorg pakketten samengesteld voor mensen die graag zelf aan de slag willen, met praktische tools.

Heb je een pakket helemaal doorlopen en vind je dat je er niks aan gehad hebt? Dan krijg je van ons je geld terug. Je mag ons natuurlijk altijd laten weten wat je mist, maar je hoeft uiteraard geen reden op te geven.
© 2024 Digital Coach Kit