Tweede hulp bij

grenzen stellen
ademen naar ontspanning
onzekerheid

Doelgericht met jouw struikelblokken
aan de slag

Iedereen heeft unieke uitdagingen. Daarom hebben we gerichte verdiepingscursussen ontwikkeld, waarmee je op een praktische manier je persoonlijke doelen kunt bereiken.
Ga dieper in op je zelfvertrouwen, ademhaling, of leer duidelijke grenzen stellen. Waar wil jij verder aan werken?

Inhoud van de kit

Uitleg in duidelijke taal die je op jezelf kunt toepassen, zonder veel poespas eromheen. We komen tot de kern!

Doelgerichte video’s die je snel kunt bekijken, en direct kunt toepassen. 

Inspirerende en praktische audio’s die je begeleiden tijdens lastige momenten.

Start met
de basis.

Het begint allemaal met een goede basis. In onze cursus Stress en Angst & Paniek behandelen we alle technieken die je helpen om de verdiepingscursussen beter te begrijpen en toe te kunnen passen.

Persoonlijke begeleiding?

Derde
hulp bij

Ben je op zoek naar meer structuur en persoonlijke begeleiding, maar heb je geen zin in eindeloze sessies bij een coach of psycholoog? Met de Derde Hulp Bij kit word je op een directe manier gecoacht zodat je snel tot de kern komt. Ook kan je in de community 24/7 je vragen stellen en je uitdagingen delen. Sharing is caring!

Binnenkort meer...

Er is heel wat werk aan de winkel. We gaan graag het gesprek aan over welke verdiepingen jij graag ziet. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe cursussen en tips? Laat dan je e-mailadres achter!

Garantie

Niet geholpen? Geld terug. Natuurlijk is er geen one-size-fits-all oplossing. Maar wij hebben met zorg pakketten samengesteld voor mensen die graag zelf aan de slag willen, met praktische tools.

Heb je een pakket helemaal doorlopen en vind je dat je er niks aan gehad hebt? Dan krijg je van ons je geld terug. Je mag ons natuurlijk altijd laten weten wat je mist, maar je hoeft uiteraard geen reden op te geven.
© 2024 Digital Coach Kit