Over ons

Over ons

De expertise van moeder en dochter die samenkomt in een cursus: je ziet het niet vaak. De een is psycholoog, de ander coach. Die ervaring en kennis, met daarbovenop de liefde en helpende hand die tussen moeders en dochters hoort, zie je terug in de cursus. Geen zweverige teksten, maar een doelgerichte aanpak die je overal en altijd kunt toepassen. Met een knipoog, humor en een nuchtere houding.

Mirjam

Dat je als hooggevoelig persoon met paniekaanvallen ook zonder medicatie en jarenlange therapie weer grip op je leven kunt krijgen: dat laat Mirjam jou ook zien. Na het zelf te hebben meegemaakt, helpt ze nu anderen om op een praktische manier paniek en angst onder controle te krijgen. Dat doet ze doel- en oplossingsgericht, maar wel met de nodige humor.

Willeke

Twintig jaar geleden verwelkomde ze haar eerste client. Inmiddels is ze honderden mensen en verhalen verder. Willeke weet als geen ander hoe ze met compassie en een nuchtere houding het ook voor jou haalbaar kan maken om met je angst en andere emoties te dealen.
Ze helpt je de oplossing in jezelf te zoeken, en niet daarbuiten.

© 2024 Digital Coach Kit