Onze Digital Coach Kit

Wij zijn er van overtuigd dat onze koffers met praktische oefeningen, video’s , audio’s en teksten bij iedereen een verandering teweeg brengt. Het is natuurlijk wel aan jou om dit ook in je leven te gaan toe passen. Vergeet niet dat als je nieuwe dingen gaat uitproberen, je met de Digital Coach Kit alle nodige hulpmiddelen gewoon in je broekzak hebt zitten.

De basis cursus is uitgebreider dan de verdiepingsmodule. In de basis cursus heb je meer hulpmiddelen tot je beschikking. De verdiepingsmodule is een aanvulling daarop. Gericht op een specifiek onderwerp.

Dit is mogelijk maar wij adviseren om te starten met een basis cursus. Hiermee heb je namelijk alle basis tools in handen. Je kent jezelf daardoor beter en kan met de tweede hulp makkelijker op een diepere laag aan de slag gaan.

Nee, de live coaching en de community is bedoeld als aanvulling op de eerste en tweede hulp. 

De live coaching vindt plaats op maandagen. De even weken op maandagochtend om 10.00 en de oneven weken in de avond om 19.00. Er is dan genoeg tijd om alle vragen te beantwoorden.

Wij hebben met zorg, de pakketten samengesteld voor mensen die graag zelf aan de slag willen, met praktische tools. Heb je een pakket helemaal doorlopen en vind je dat je er niks aan gehad hebt? Dan krijg je van ons je geld terug. Je mag ons natuurlijk altijd laten weten wat je mist, maar je hoeft uiteraard geen reden op te geven.

De cursus

In de leeromgeving kan je na elke les je vragen stellen. Wij zullen je dan zo snel mogelijk voorzien van een antwoord. Meld je aan voor de derde hulp als je behoefte hebt aan meer ondersteuningen. Persoonlijke vragen kan je dan stellen tijdens de live coaching en in de community.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

Mijn account

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

© 2024 Digital Coach Kit