• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Digital
Coach Kit

Zakelijk

Is het niet meer dan logisch dat er in je bedrijf, naast een EHBO koffer, ook een koffer aanwezig is voor mentale ondersteuning?

Geen pleisters en verbanden, maar hulpmiddelen om te dealen met stress of andere mentale ongemakken, zodat verminderde prestraties en een hoog ziekteverzuim, verleden tijd is. Zet de Mentale Vitaliteit Kit in om ook binnen jouw organisatie meer gelukkige en veerkrachtige medewerkers te krijgen.

Onder andere vertrouwd door...

Eerste Hulp Bij Mentale Vitaliteit

Tools waar elke medewerker zich echt beter van gaat voelen.

De Eerste Hulp Koffer voor
Mentale Vitaliteit

Meer dan ooit is het nodig om mentaal fitte medewerkers te hebben. Veel medewerkers ervaren stress, angst en zijn langdurig moe. Steeds minder werknemers zijn werkelijk gelukkig; prestaties nemen af, ziekteverzuim neemt toe, onder andere door de impact van de turbulente afgelopen jaren, de onzekere huidige tijd maar ook door de hoge werkdruk.

Dit vraagt veel van werkgevers. En dan hebben we het nog niet eens over de krapte op de arbeidsmarkt en medewerkers die de organisatie verlaten. Het is niet voor niets dat veel organisaties aandacht besteden aan vitaliteit.

Een van de uitdagingen van de organisatie van nu is: Hoe zorgen we ervoor dat we betrokken, gelukkige en enthousiaste medewerkers krijgen en behouden? Medewerkers die het beste uit zichzelf halen, zodat ze vervulling ervaren en vol passie zich inzetten om bij te dragen aan het succes van de organisatie. 

 

Meer weten over de Mentale Vitaliteit Kit? We vertellen er graag meer over. 

 

Wat levert de Mentale Vitaliteit Kit op?

 • Gelukkige en veerkrachtige medewerkers die lekker in hun vel zitten en positief in het leven staan.  
 •  
 • Naast een beter concentratievermogen,  kunnen medewerkers ook beter omgaan met stress en zijn ze problemen snel de baas. 
 •  
 • Een van de belangrijk onderdeel is dat zij zich meer verbonden voelen met zichzelf, maar ook met de omgeving. Dit resulteert in betrokkenheid en open staan voor verandering. 
 •  
 • Met mentaal fitte medewerkers heb je minder verloop en een lager ziekteverzuim. 
 
Kortom, met de kit binnen handbereik vergroot je de prestaties van jouw medewerkers. 
 

Maatwerk

Naast de standaard Mentale Vitaliteit koffer is maatwerk ook mogelijk. Vaak wordt ervoor gekozen om de standaard kit aan te vullen met specifeke onderwerpen, gerelateerd aan de wensen van de organisatie. Vooraf onderzoeken we dus nauwkeurig jullie hulpvraag en wensen voor de werknemers. 

 

Is er bijvoorbeeld een onderwerp waar jullie meer aandacht aan willen geven, zoals bijvoorbeeld de work-life balance tijdens het thuiswerken, of zelfvertrouwen (ook op de werkvloer)?

Laat het ons weten, en wij stellen een op maat gemaakte koffer samen; helemaal gericht op jullie wensen en passend bij de organisatie.

Coaching & Workshops

Coaching

De koffers kunnen ook goed worden ingezet als voorbereiding op online-coaching.

Terwijl de medewerkers actief aan de gang zijn met de koffer, kunnen zij deelnemen aan de wekelijkse live-coaching. Het voordeel van deze coaching is dat zij meteen hun vragen kunnen stellen en dus niet zelf hoeven te worstelen met hoe ze dingen het beste kunnen aanpakken. 

Je kunt kiezen uit drie opties:

Coaching 1 op 1: in sommige situaties volstaat 1 sessie, vaker wordt er een traject van 3-5 sessies aangeboden. Uiteraard is meer ook bespreekbaar.

1 op 1 speedcoaching: in maximaal 15 minuten tijd wordt de specifieke vraag van de werknemers beantwoord.

Groepscoaching: het leereffect is groot, omdat ze ook van elkaars vragen leren. En last but not least: het is enorm stimulerend om te weten dat je niet de enige bent met een soortgelijk issue.

Alle coaching kan ook worden aangeschaft doormiddel van een digitale strippenkaart of (maandelijks)abonnement. 

Workshops

Ter verdieping van de Mentale Vitaliteit Kit, organiseren wij workshops, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dit kan bestaan uit een workshop gericht op:

 

Oplossen & Verbinden:  Met onze unieke en bewezen Hart Reset Methode verdwijnen lastige emoties vaak al binnen een paar minuten. Tijdens deze workshop leer je om deze methode zelf toe te passen. Hierdoor staan medewerkers weer meer in hun kracht en ervaren ze weer verbinding met zichzelf en met anderen. Deze workshop is interessant voor medewerkers die geconfronteerd worden met stress, onzekerheid en vermoeidheid; maar ook voor degenen die last hebben van klachten na Covid infectie en de uitdagingen op het werk na een burnout.

 •  

Doorbreek Patronen & Groepsdynamiek: Pak de kern aan van verminderde prestaties of ziekteverzuim door zowel de belemmerende patronen van de medewerker aan te pakken als de groepsdynamiek.  In een groep van maximaal 6 deelnemers, komt iedereen aan bod. De praktijk leert dat het een versterkende positieve uitwerking heeft om in groepsverband te werken aan die onderliggende patronen.

 

 

Ademen naar ontspanning: Zonder adem geen leven. Met een ademcoach en Wim Hoff instructeur, leren medewerkers hoe ze hun ademhaling kunnen inzetten voor ontspanning. Deze tool kunnen ze vervolgens de rest van hun leven inzetten bij stressvolle situaties. 

De mogelijkheden

Eerste Hulp Bij Mentale Vitaliteit

Mentale Vitaliteit Kit

In deze koffer vind je geen ingewikkelde vaktaal of zweverige teksten, maar een doelgerichte aanpak die je overal en altijd kunt toepassen. Met een knipoog, humor en een nuchtere houding. Want dat is wat werkt.

Zo kan elke werknemer, in eigen tempo, aan de slag gaan met de Mentale Vitaliteit Kit. Volledig digitaal met video’s, audio’s en praktische oefeningen. 

Onderwerpen die aanbod komen zijn onder andere; omgaan met stress, ontspanning, mindset, grenzen stellen. 

Ook zit onze unieke en bewezen methode de Hart Reset in de kit, zodat er ook op onbewust niveau een blijvende positieve verandering plaatsvindt. 

Bij afname van 10 of meer neem contact om in aanmerking te komen voor een persoonlijk aanbod. Bestellingen lopen op dit moment nog via het contactformulier. 

Mentale Vitaliteit Kit +

Terwijl de medewerker aan de slag is met de Mentale Vitaliteit Kit, is er wekelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan de online coaching. 

Zo kan je je medewerker de begeleiding bieden van een persoonlijke vitaliteitscoach zonder deze in dienst te hebben. 

De coach zit wekelijks klaar om vragen en obstakels samen aan te pakken; het zij 1-op-1 speedcoaching of in een groep. 

De ervaring leert dat deze begeleiding zeer wordt gewaardeerd door de medewerkers. Zij voelen zich gesteund en versterkt. 

 

Een abonnement is al mogelijk vanaf €149,- excl. per maand. Het is geheel afhankelijk van het aantal medewerkers en de behoeften aan groepscoaching of 1-op-1 speedcoaching. Neem contact op voor een persoonlijk aanbod.

Coaching

Indien er meer nodig is dan de Mentale Vitaliteit Kit + bieden wij 1-op-1 trajecten aan. 

In samenwerking met een coach/psycholoog gaat de medewerker intensief aan de slag. Tussen de sessies door is er alle ruimte voor support. 

Zo worden binnen korte tijd, grote en blijvende veranderingen gerealiseerd. 

Ons team bestaat uit verschillende gecertificeerde coaches met varierende achtergronden. Zo is er altijd een goede match te maken is. 

De coachsessies worden live of online gegeven, afhankelijk van de wens van de medewerker. 


Workshops

Onze workshops zijn altijd op maat gemaakt en toegespitst op de organisatie, uiteenlopend van een ijsbad tot een workshop traumaverwerking. Kortom, wij leveren altijd precies wat er nodig is.  

Afhankelijk van de behoeften varieren de interactieve trainingen van een halve dag tot meerdere dagdelen. 

Met humor en openheid gaan de deelnemers de veranderingen ervaren waardoor ze het meteen kunnen toepassen in de praktijk.  

Ontdek de mogelijkheden doormiddel van een gratis intake. Met onze expertise hebben wij binnen 30 minuten de kern boven tafel en is duidelijk waar de focus gelegd moet worden. 

 

Neem contact op

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Neem contact met ons op voor meer informatie en om te onderzoeken hoe de Mentale Vitaliteit Kit het beste in je organisatie kan worden ingezet. 

Wij reageren binnen 1 werkdag.

Contactformulier

Mirjam & Willeke

Mirjam

Mirjam heeft als coach een praktijk- en doelgerichte aanpak. Jarenlang werkte zij op management niveau binnen verschillende internationale organisaties, terwijl zij zelf last had van paniekaanvallen en gevoelens van onrust. Zij kwam er vanaf, en helpt nu anderen hetzelfde te doen.

Willeke

Nuchter maar met compassie, en altijd oplossingsgericht: Willeke heeft sinds 2000 als psycholoog en coach in beursgenoteerde bedrijven, al talloze mensen geholpen om (weer) het beste uit henzelf te halen en onderlinge communicatie te verbeteren.

Van die jarenlange kennis kun jij nu ook profiteren, zelfs vanuit thuis.

© 2022 Digital Coach Kit