Eerste hulp bij 
angst
stress
paniek

Stress

Met stress is niks mis, totdat je emmer sneller volloopt dan leeg. Je voelt stress wanneer je opstaat, naar bed gaat, en zelfs wanneer je probeert te ontspannen. Tijd om je reactie op stressvolle situaties te leren managen!

Angst & Paniek

Het bekruipt je. Op klaarlichte dag, op een leuk feestje, op je werk of in bed. Angst kan je in zijn greep houden. Leer hoe je je door deze momenten heenbaant met praktische technieken.

adem in
adem uit

Dit is
de basis.

Stress en angst hebben verschillende oorzaken, maar je voelt ze op een soortgelijke manier in je hoofd en lijf. Daarom komt dit in beide basispakketten terug:

Klaar voor verdieping?

Tweede
hulp bij

Die eerste stap zetten en de basis aanpakken, dat is al heel wat. Maar gaandeweg merk je misschien dat sommige onderwerpen je extra raken. Je ademhalingsoefeningen werken bijvoorbeeld bijzonder goed, of je voelt dat er nog meer werk aan de winkel is voor je zelfvertrouwen. Daarom hebben we drie verdiepingscursussen samengesteld, om doelgericht te werk te gaan.

"Ik kan gelukkig nu gewoon weer gezellig zijn en praten over mijn gevoel, best een openbaring."

Inhoud van de kit

Help is on the way! Met korte video’s kun je direct aan de slag met het toepassen van je nieuwste technieken.

We maken de theorie praktisch door opdrachten die je in je eigen tempo doet.

Je hebt het zelf
in de hand

Binnenkort
meer...

Relatiestress, Verlies Voeding…

Er is heel wat werk aan de winkel. We gaan graag het gesprek aan over welke modules jij graag ziet. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe cursussen en tips? Laat dan je e-mailadres achter!

Garantie

Niet geholpen? Geld terug.
Natuurlijk is er geen one-size-fits-all oplossing. Maar wij hebben met zorg de koffers samengesteld voor mensen die graag zelf aan de slag willen, met praktische tools.


Heb je een kit helemaal doorlopen en vind je dat je er niks aan gehad hebt? Dan krijg je van ons je geld terug. Je mag ons natuurlijk altijd laten weten wat je mist, maar je hoeft uiteraard geen reden op te geven.

© 2024 Digital Coach Kit