• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

‘Tot hier en niet verder!’ Maar dan beter verwoord, en uitgelegd.

Grenzen aangeven. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Je weet wel waar je grenzen liggen, maar je vindt het moeilijk om dat naar anderen te communiceren. Wat als ze het verkeerd opvatten? Of je weet juist helemaal niet waar je grenzen liggen. Dan heb je een handige kaart nodig om ze stap voor stap te vinden.

‘Nee’ zeggen tegen iemand of iets anders, is ‘ja’ zeggen tegen jezelf. Grenzen geven je juist meer ruimte, niet minder. Ruimte waarin je kunt ontspannen en groeien.

Hoe je in deze cursus gaat leren grenzen stellen

Het lijkt een abstract concept, maar we hebben het in praktische stappen voor je klaargezet. Je grenzen stellen is namelijk een combinatie van skills: communiceren, zelfliefde tonen, assertief zijn en reflecteren. Stap voor stap ga je dat doen. In je eigen tempo.

Waarom je moet leren je grenzen aan te geven

Life’s too short! Maar echt. Wanneer je leert je eigen grenzen aan te geven, hou je niet alleen meer tijd, maar ook meer energie, zelfliefde en mindspace over voor dingen waar je gelukkig van wordt. Het betekent minder piekeren en meer ontspannen. Daarbij is het een enorme boost voor je relaties: juist door de verwachtingen en grenzen aan te geven, ga je leren hoe je op een gezondere en meer ontspannen manier met vrienden, familie, collega’s en die ene buurvrouw die altijd ongevraagd langskomt voor koffie wanneer het nét niet uitkomt, kunt omgaan.

Voor wie is deze cursus grenzen stellen?

Iedereen die wil leren om grenzen te stellen zonder zweverige praktijken, een-op-een therapie of lastige theorie: deze cursus is voor jou. We hebben het concept van grenzen stellen toegankelijk en begrijpelijk gemaakt. We focussen op de dingen die écht helpen en die je écht moet weten. We maken het toepasbaar, omdat we willen dat je er ook echt wat aan hebt. Dat je je grenzen herkent en erkent, en niet alleen kunt aanwijzen op een kaart, so to speak.

Over de instructeur

Profielfoto

Mirjam Amoraal

Moeder en dochter die samen een cursus maken: je ziet het niet vaak. Die liefde en helpende hand die tussen moeders en dochters hoort, zie je terug in de cursus. Geen zweverige teksten, maar een doelgerichte aanpak die je overal en altijd kunt uitvoeren. Met een knipoog, humor en een nuchtere houding. Want dat is wat werkt. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een leven in vrijheid vanuit liefde en vertrouwen.

Bekijk meer cursussen van Mirjam Amoraal →

Cursusoverzicht

Grenzen Stellen
Welkom 00:25:00
Waarom is het moeilijk? 00:07:00
Waar liggen jouw grenzen? 00:20:00
Zelfliefde 00:45:00
Afstemming & Verwachting 00:10:00
Gevolg 01:00:00
Stappenplan 00:30:00
Assertiviteit 00:45:00
Belangrijk 00:15:00

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2022 Digital Coach Kit