Voor wie is deze cursus?

De een loopt er van over, de ander weet niet waar ze het moet zoeken: zelfvertrouwen. Je lekker in je vel voelen, maar ook met plezier naar je werk gaan en je zegje doen, of in relaties assertief zijn: het vraagt allemaal om een beetje zelfvertrouwen. Maar als puntje bij paaltje komt, voelen veel mensen alsof ze niet ‘genoeg’ zelfvertrouwen hebben. Deze cursus is voor wie wil leren om beter met die mindset om te gaan, meer zelfvertrouwen te krijgen – en het beter in te zetten.

Wat ga je in deze cursus leren?

Niet zozeer geloven dat je alles kunt – maar accepteren dat dat soms niet het geval is, en dat het ook helemaal oké is om toe te geven dat je iets (nog) niet aankunt. We zorgen er dus eerst voor dat het begrip ‘zelfvertrouwen’ duidelijk wordt: wat is het, en wat is het niet? Waar komt het vandaan? Dit leren begrijpen helpt je om zelfvertrouwen niet langer als hét belangrijkste te zien dat je tegenhoudt. We duiken in de manier waarop je over jezelf denkt, en hoe je deze gedachten kunt sturen zodat je beter in je hoofd zit. Ook duiken we in zelfliefde, en doorlopen we een aantal stappen zodat je ook echt meer zelfvertrouwen kunt bouwen, en niet alleen met de ‘theorie’ bezig bent.

Inhoud

Eerste Hulp Bij Zelfvertrouwen
Welkom 00:25:00
Wat is het? 00:25:00
Hoe ontstaat het? 00:10:00
Presteren 00:25:00
Niet altijd onzeker 01:00:00
Comfortzone 01:00:00
Criticus 00:45:00
Geloof in jezelf 00:30:00
Zelfliefde 00:55:00
Stap voor stap 00:25:00

Reviews

4

4
1 beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren1
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0
  1. 4

    Zelfvertrouwen krijg je door liefdevol naar jezelf te kijken. Sommige zaken heb ik reeds in andere cursussen gehoord, maar nu kan ik ze ook in de praktijk toepassen. Heerlijk. Ik vond het fijn dat de toegevoegde videos en audios kort en duidelijk waren. Alles wordt nog eens voorgedaan. De cursus is duidelijk opgesteld.Dat vond ik belangrijk om even te delen.

© 2024 Digital Coach Kit